PAIKALLINEN ASIANTUNTIJASI – JMN AUTOHUOLTO TARJOAA RENGASPALVELUT AKAASSA

Yhteystiedot ja ajanvaraus

JMN Autohuolto Oy tarjoaa monipuoliset rengaspalvelut Akaassa. Vaihdamme ja säilytämme kesä- ja talvirenkaat, myymme, asennamme ja paikkaamme renkaat asiantuntemuksella ja teemme renkaiden tasapainotukset ja autojen nelipyöräsuuntaukset.

Yrityksemme on osa First Stop -rengasketjua. First Stop on Euroopan laajuinen rengaspalveluverkosto, joka on toiminut jo 20 vuotta. First Stop -liikkeenä tarjoamme laadukkaat renkaat, kattavan valikoiman ja asiantuntevan palvelun.

Kun valitset First Stop -renkaat, saat oman turvallisuusasiantuntijan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiisi renkaista ja ajoneuvoista. Tarjoamme kattavat rengaspalvelut ja valikoiman laadukkaita renkaita. Teetä rengastyöt meillä helposti huollon tai korjauksen yhteydessä.

Laitetaan renkaasi kuntoon – ota yhteyttä

Ajankohtaista

Kevään tarjoukset

Renkaiden vaihto

Rengaspaineiden on oltava aina kunnossa, ja renkaat on vaihdettava, kun ne ovat kuluneet tai vaurioituneet. Voit mitata renkaan pääurien syvyyden helposti asettamalla 2 €:n kolikon renkaan uraan. Kolikon uloimman osan upotessa uraan kokonaisuudessaan ovat renkaat urasyvyydeltään lain vaatimissa rajoissa.

Rengashotelli

Rengaspalvelumme kattaa myös rengashotellin. Korjaamollamme Akaassa voit siis säilyttää kesä- ja talvirenkaasi kaudella, jolloin et niitä tarvitse. Näin voit säästää tilaa varastossasi ja autotallissasi. Myös palomääräykset on hyvä ottaa huomioon. Kun säilytät renkaasi meillä, niistä pidetään hyvää huolta. Lisäksi säästyt renkaiden kuljettamiselta, kun haluat vaihtaa ne.

Rengasmyynti ja renkaiden asennus

Meitä saat aina autoosi oikeanlaiset renkaat suoraan autoosi asennettuna. Hyödyt turvallisemmasta ajamisesta, kun renkaiden asennus on teetetty ammattilaisilla. Lisäksi estät renkaidesi ennenaikaisen kulumisen ja voit huoletta luottaa renkaidesi moitteettomaan ajokuntoon.

Tasapainotus

Silloin tällöin renkaat on myös hyvä tasapainottaa, sillä se ehkäisee ohjauspyörän ja korin tärinää sekä jousituksen vakavia vaurioita. Tasapainottaminen myös vähentää polttoaineen liikakulutusta ja maksimoi renkaan käyttöiän.

Nelipyöräsuuntaus

Nelipyöräsuuntauksessa tarkastamme auton geometrian ja säädämme ohjauksen ja jousituksen, jotta auton ohjaus on täydellisessä kunnossa. 

Renkaan paikkaus

Joskus renkaita ei tarvitse vaihtaa kokonaan, vaan pelkkä paikkaaminen riittää. Me paikkaamme renkaasi, jotta voit jatkaa ajamista turvallisesti ja huoletta.