luotettava autokorjaamosi AKAASSA

Yhteystiedot ja ajanvaraus

JMN Autohuolto Oy on täyden palvelun autokorjaamo Akaan Toijalassa, aivan katsastusaseman ja moottoritieliittymän vieressä. Alan koulutuksen saaneilla mekaanikoillamme on jopa 20 vuoden kokemus autojen huolloista ja korjaamisesta. Olemme alan asiantunteva ammattilainen, jolta kaikki autoosi liittyvät palvelut hoituvat käden käänteessä. Meille asiakas on aina tärkein.

Olemme osa Autonomi-korjaamoketjua, johon liityimme kesäkuussa 2015. Ketjun korjaamo-ohjelmiston ansiosta saat töistä nopeasti kustannusarviot, ketjun tehokas logistiikka mahdollistaa edulliset varaosat ja työn järkevän hinnoittelun. Ammattitaitoiset mekaanikkomme tekevät korjaukset alkuperäisillä tai vastaavilla varaosilla laadusta tinkimättä. Takaamme joustavan palvelun kiireellisissäkin tilanteissa.

Tutustu myös rengaspalveluihimme

Tuulilasinvaihdot edullisesti

Meiltä saat tuulilasin vaihdot, huollot ja korjaukset edulliseen hintaan. Tuulilasin vaihdoissa käytämme paljon laadukkaita NordGlass -laseja. korjausta ei kannata pitkittää, vaan se kannattaa korjauttaa saman tien. Tuulilasista kannattaa pitää hyvää huolta, koska sillä on tärkeä merkityksensä esimerkiksi onnettumuustilanteissa. Ehjä tuulilasi käyttäytyy onnettomuustilanteessa toivotunlaisesti, eli mm. auton runkoa vahvistavana elementtinä. Säröinen ikkuna voi olla myös suoraan onnettomuustilanteen aiheuttaja, ja hylkäyksen paikka tietenkin katsastuksessa. autojen korjaukset Akaa

Onko katsastuksen aika?

Meiltä saat katsastustarkastukset ja -korjaukset – yleisimmin kyse on alustan remontista, iskariremontista, jarrujen laitosta yms. Korjaamme katsastuksessa hylkäyksen aiheuttaneet ongelmat. Käytämme autosi mielellämme puolestasi myös katsastuksessakin.

auton sähkövikojen korjaus

Jotain vikaa sähköissä?

Palaako autossasi häiriövalo, tai onko sähköissä jotain muuta vikaa? Meillä on tarvittavat laitteet sekä osaaminen auton sähkövikojen paikallistamiseen ja korjaukseen. Luemme vikakoodit ja diagnosoimme auton sähköhäiriöt korjaustoimenpiteitä varten. 

JMN Autohuolto Oy Akaa joustava maksu

Joustava maksutapa

Pyrimme palveluissamme aina joustavuuteen ja asiakaslähtöisyyteen. Siksi asioidessasi meillä maksaminen onnistuu myös erämaksulla tai laskulla.

sijaisauto autokorjaamo Akaa

Sijaisauto tarvittaessa

Meiltä voit tarvittaessa saada käyttöösi sijaisauton – olemme ainoa sijaisautopalvelua tarjoava autokorjaamo Akaassa. Vuokraat sijaisauton edullisesti hintaan 29 € / päivä huollon tai korjauksen ajaksi. Ilmoita korjaustilausta tehdessäsi, mikäli haluat sijaisauton käyttöösi. Vuokraamme autoa myös suoraan ja pidemmäksikin ajaksi tarvittaessa.