luotettava autokorjaamosi AKAASSA

Yhteystiedot ja ajanvaraus

JMN Autohuolto Oy on täyden palvelun autokorjaamo Akaan Toijalassa, aivan katsastusaseman ja moottoritieliittymän vieressä. Alan koulutuksen saaneilla mekaanikoillamme on jopa 20 vuoden kokemus autojen huolloista ja korjaamisesta. Olemme alan asiantunteva ammattilainen, jolta kaikki autoosi liittyvät palvelut hoituvat käden käänteessä. Meille asiakas on aina tärkein.

Olemme osa Bosch Car Service-korjaamoketjua. Ketjun korjaamo-ohjelmiston ansiosta saat töistä nopeasti kustannusarviot, ketjun tehokas logistiikka mahdollistaa edulliset varaosat ja työn järkevän hinnoittelun. Ammattitaitoiset mekaanikkomme tekevät korjaukset Boschin alkuperäisillä tai vastaavilla varaosilla laadusta tinkimättä. Takaamme joustavan palvelun kiireellisissäkin tilanteissa.

Tutustu myös rengaspalveluihimme

Nelipyöräsuuntaus

Nelipyöräsuuntauksessa tarkastamme auton geometrian ja säädämme ohjauksen ja jousituksen, jotta auton ohjaus on täydellisessä kunnossa. 

eFlexfuel asennukset

Päivitä bensiini-tai hybridiautosi kulkemaan bioetanolilla. eFlexEcon avulla voit käyttää autossasi ympäristöystävällisempää ja edullisempaa E85-polttoainetta. Voit saada ennen 1.9.2009 käyttöönotettuun bensiini- tai hybridihenkilöautoon Traficomilta 200 € muuntotuen.

Sähkö/hybridi Korkeajännitetyöt

Huollamme ja korjaamme sähkö- ja hybridiautot, aina määräaikaishuolloista korkeajännite akuston vaihtoon asti. Sähkö- ja Hybridiautojen korjaus on luvanvaraista toimintaa, siksi olemmekin valtuutettu E-Expert korjaamo. Asentajamme ovat korkeajännite työskentelyyn valtuutettuja, koulutettuja ja perehdytettyjä ammattilaisia.

autojen korjaukset Akaa

Katsastus saman katon alta


Meiltä saat katsastustarkastukset ja -korjaukset – yleisimmin kyse on alustan remontista, iskariremontista, jarrujen laitosta yms. Korjaamme katsastuksessa hylkäyksen aiheuttaneet ongelmat. Käytämme autosi mielellämme puolestasi myös katsastuksessakin. Saat meidän kauttamme myös päästömittaukset.

auton sähkövikojen korjaus

Jotain vikaa sähköissä?

Palaako autossasi häiriövalo, tai onko sähköissä jotain muuta vikaa? Meillä on tarvittavat laitteet sekä osaaminen auton sähkövikojen paikallistamiseen ja korjaukseen. Luemme vikakoodit ja diagnosoimme auton sähköhäiriöt korjaustoimenpiteitä varten Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. 

Lazer-lisävalot

Lisävalojen asennukset

Meiltä saat Lazer-lisävalot ja niiden asennukset. Lazer-valaisimet tehdään Englannissa käsityönä ja ne edustavat alan ehdotonta teknistä huippua. Tuotteiden testaus suoritetaan normaaliolosuhteissa sekä rallin kansainvälisessä WRC-luokassa.

Valolla on 5 vuoden takuu, linssillä elinikäinen takuu. 

Katso tarjoukset
sijaisauto autokorjaamo Akaa

Sijaisauto veloituksetta

Meiltä saat huollon ajaksi käyttöösi sijaisauton veloituksetta – olemme ainoa sijaisautopalvelua tarjoava autokorjaamo Akaassa. Ilmoita huoltotilausta tehdessäsi, mikäli haluat sijaisauton käyttöösi. Vuokraamme autoa myös suoraan ja pidemmäksikin ajaksi tarvittaessa.

Tuulilasinvaihdot edullisesti

Meiltä saat tuulilasin vaihdot, huollot ja korjaukset edulliseen hintaan. Tuulilasin vaihdoissa käytämme paljon laadukkaita NordGlass -laseja. korjausta ei kannata pitkittää, vaan se kannattaa korjauttaa saman tien. Tuulilasista kannattaa pitää hyvää huolta, koska sillä on tärkeä merkityksensä esimerkiksi onnettumuustilanteissa. Ehjä tuulilasi käyttäytyy onnettomuustilanteessa toivotunlaisesti, eli mm. auton runkoa vahvistavana elementtinä. Säröinen ikkuna voi olla myös suoraan onnettomuustilanteen aiheuttaja, ja hylkäyksen paikka tietenkin katsastuksessa. Kiveniskemät tuulilasissa kannattaa siis korjata välittömästi.Meiltä myös vetokoukun asennus edullisesti

Teemme vetokoukkujen asennustyöt ammattitaidolla. Asennettava vetokoukku on meillä aina korkealaatuinen ja kestävä, E-tyyppihyväksytty eurooppalaisten vaatimusten mukaan. Tällöin asennettavaa vetokoukkua ei tarvitse erikseen katsastaa. Asennettava vetokoukku voi olla kiinteä tai irrotettava. Kiinteän vetokoukku on aina valmis, ja järkevin ratkaisu silloin kun vetoa tulee säännöllisesti. Irroitettava vetokoukku sopii silloin tällöin tehtävään ajoon. Meiltä saat tarvittavaa tietoa ja taitoa onnistuneeseen vetokoukun asennukseen, kysy siis lisää!