Paikallinen AUTOhuoltosi AKAASSA

Yhteystiedot ja ajanvaraus

JMN Autohuolto Oy on vuonna 2015 perustettu laadukkaan palvelun autohuolto Akaan Toijalassa. Ammattitaitoiset mekaanikkomme tekevät huollot alkuperäisillä tai vastaavilla varaosilla laadusta tinkimättä. Takaamme joustavan palvelun kiireellisissäkin tilanteissa. Bosch Car Service -ketjun korjaamo-ohjelmiston ansiosta saat töistä nopeasti kustannusarviot.

 

Alan koulutuksen saaneilla mekaanikoillamme on jopa 20 vuoden kokemus autojen huolloista ja korjaamisesta.

Määräaikaishuollot tehdään autovalmistajan ja maahantuojan ohjeiden mukaisesti ja valmistajan hyväksymillä osilla. Näin säilyvät myös uuden auton takuut. Ketjun logistiikka takaa loistavan hinta-laatusuhteen töissä ja varaosien hinnoissa.

Tutustu myös rengaspalveluihimme Katso myös korjauspalvelumme

Määräaikaishuollot

Huollamme autosi aina autovalmistajan huolto-ohjelmaa noudattaen niin, että takuu säilyy. Huollamme kaikki merkit, myös sähköautot ja hybridit. Autokorjaamomme kuuluu Bosch Car Service-ketjuun, mikä takaa huoltoihimme ja korjauksiimme erittäin nykyaikaiset testauslaitteet ja työkalut. Täytämme myös sähköiset huoltokirjat mm. Volkswagen, Audi, Seat, Ford, Mercedes-Benz, BMW ja Mazda merkeille. Nyt myös Jaguar ja Landrover.

Bosch Car Service korjaamot tarjoavat hyvän vaihtoehdon merkkikorjaamoille, oli kyseessä sitten takuuikäinen tai vanhempi auto. Meillä saat asiantuntevan ja ystävällisen palvelun lisäksi autosi työlle ja osille kattavan takuun.

Autohuolto jakohihna

Katse jakopäähän

Meiltä saat jakoketjut ja jakohihnan vaihdot edullisesti. Jakohihna tulee vaihtaa tietyn ajokilometrimäärän jälkeen, vaihtoväli määräytyy automerkin ja moottorin mukaan. Tämän tärkeän kuluvan osan huomioitta jättäminen aiheuttaa lopulta moottorivian. 

ilmastointihuollot

Ilmastointihuollot

Huollamme myös autojen ilmastoinnit edulliseen hintaan. Huollamme uudet ja vanhat ilmastointilaitteet (R134a ja R1234yf). Tervetuloa toimivien ilmastointien äärelle! 

automaattivaihteiston huolto

Automaattivaihteiston huolto

Miten pidät automaattivaihteiston reilassa? Säännöllisen huollon avulla estät vaihteistovian syntymisen. Likaantunut vaihteistoöljy voi olla syy vaihteiston jumiutumiseen ja nykimiseen. BG PxT laitteella vaihteiston pesu, 100 % öljynvaihto ja uuden öljyn suojaus antavat lisää käyttöikää automaatille.

sijaisauto autokorjaamo Akaa

Sijaisauto veloituksetta

Meiltä saat huollon ajaksi käyttöösi sijaisauton veloituksetta – olemme ainoa sijaisautopalvelua tarjoava autokorjaamo Akaassa. Ilmoita huoltotilausta tehdessäsi, mikäli haluat sijaisauton käyttöösi. Vuokraamme autoa myös suoraan ja pidemmäksikin ajaksi tarvittaessa.